Dwarshoeve


reclame

de dwarshoeve
klik hier op om de foto tevergroten Uw creatieve gastvrouw heet Mathilde Rox. Voor haar is “Interieurdecoratie” altijd al een grote passie geweest. Zij heeft in de afgelopen jaren verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd zoals; binnenhuisarchitectuur, creatieve vaardigheden, handvaardigheid en textiel en kunstgeschiedenis. En kan met gepaste trots verwijzen naar een mooi opgebouwde klantenkring.
Mathilde Rox
Dwarsweg 5, 8166 KB Emst
Tel: 0578-662015
Fax: 0578-662608
Mob: 06-51532710
Email Mathilde mailto:hissinkj@hetnet.nl

Verkoop van meubels
klik hier op om de foto tevergroten De Dwarshoeve verkoopt meubels voor mensen die graag landelijk willen wonen. Onze meubels zijn eigentijds klassiek en kunnen op maat worden gemaakt. Welke kleur u ook wilt, in stof of leer, wij maken het voor u met genoegen in orde. Onze tafels worden in verscheidene houtsoorten en maten gemaakt en verder bieden wij u een verrassende collectie lampen (ook op maat), glaswerk, spiegels en schilderijen (lijsten).
Verkoop van accessoires
klik hier op om de foto tevergroten De Dwarshoeve verkoopt meubels en accessoires voor mensen die graag landelijk willen wonen. Onze meubels zijn eigentijds klassiek en kunnen op maat worden gemaakt. Welke kleur u ook wilt, in stof of leer, wij maken het voor u met genoegen in orde.

© www.emst.info        Op deze pagina bent U de e bezoeker.     © www.emst.info

Vorige    Webrelais & IPIO are products by www.dWrd.nl © dutch Web research & design. written by Peter de Weerd © 2003,2013 mail : info@dwrd.nl