Stokhof Minicar


Stokhof Minicars
klik hier op om de foto tevergroten Sinds 1990 heeft Stokhof b.v. zich gespecialiseerd in minicars. Eerst alleen met invalidenvoertuigen, en sinds 1995 tevens met een nieuw fenomeen in Nederland, het brommobiel.

Wij bieden een ruime sortering nieuwe en gebruikte modellen aan met Bovag garantie, soepele inruil- en financieringsmogelijkheden en een gratis haal- en brengservice. Dit is handig wanneer de reis naar onze showroom in Emst u voor problemen stelt.
Hoofdweg 13
8166 AC Emst
Tel. 0578-661998
Fax. 0578-662447
Email. info@stokhof.nl
Brommobielen

Iedereen vanaf 16 jaar mag in een brommobiel rijden. De breedte van deze wagen is 1.40 mtr. en rijdt maximaal 45 km/u. De brommobiel moet gebruik maken van de rijbaan en wordt in voorrangssituaties gelijkgesteld met een personenauto. Voor een brommobiel is het verboden om op een autoweg of autosnelweg te rijden. In praktijk kunt u altijd uw bestemming bereiken, maar moet u soms een andere route afleggen dan met een personenauto het geval zou zijn.
Invalidenvoertuigen

Een invalidenwagen is het alternatief voor iemand zonder rijbewijs of voor iemand die niet in staat is een fiets, snor- of bromfiets te gebruiken. De breedte van de wagen mag maximaal 1.10 m. zijn met een maximaal haalbare snelheid van 45 km/u. De invalidenwagen mag zowel gebruik maken van de rijbaan als het fietspad. Zelfs rijden op een voetpad is toegestaan. Autowegen en autosnelwegen zijn alleen toegestaan voor motorvoertuigen en dus verboden voor invalidenwagens.


www.emst.info        Op deze pagina bent U de e bezoeker.      www.emst.info


Vorige    Webrelais & IPIO are products by www.dWrd.nl dutch Web research & design. written by Peter de Weerd 2003,2013 mail : info@dwrd.nl