smallert
Kaarsenmakerij - Recreatie Park - Forellenkwekerij


Forellenkwekerij
klik hier op om de foto tevergroten Door middel van een rondleiding langs de kweekvijvers en een diaserie laten wij u graag kennismaken met het kweekproces van de forel. Hierbij mag iedereen proberen zo'n gladde vis te vangen. Deze moeten wel weer terug de vijver in.
In onze kantine bieden wij u de mogelijkheid om verse of gerookte forel, zalmforel of paling te kopen. Uiteraard is deze vis uit onze eigen rokerij. In de zomermaanden verkopen wij ook siervissen voor uw eigen vijver.
Kaarsenmakerij
klik hier op om de foto tevergroten Bent u op vakantie of zomaar een dagje op de Veluwe dan is een bezoek aan onze kaarsenmakerij zeker de moeite waard. Hier kunt u volgens eeuwenoude methoden zelf uw kaarsen dompelen. In onze museumvitrines ziet u een wereldwijde collectie handgemaakte antieke kaarsen. Een ruim assortiment kaarsen treft u aan in onze kaarsenboetiek evenals kandelaars, olielampen en aanverwante artikelen
Recreatie Park
klik hier op om de foto tevergroten Kanovijvers: er wordt altijd heel enthousiast gereageerd op de kanovijver van 2.000m2 met 'echte' indianenkano's.
Trampolines: Springen hoger en hoger, salto's maken, een ware sensatie op 6 trampolines.
Minicar-baan: Als een echte auto- of motorcoureur kunnen de kleintjes racen over de minicarbaan. Voor evenementen huren wij tevens een groot springkussen waarop de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken
Recreatiepark Smallert
 • Recreatiepark 't Smallert

 • Smallertsweg 8
 • 8166 KD Emst

 • Tel: 0578-661621 (forellenkwekerij)
 • Fax: 0578-662397 (forellenkwekerij)
 • Tel: 0578-661632 (kaarsenmakerij)
 • Fax: 0578-662397 (kaarsenmakerij)
 • E-mail: (info@smallert.nl)

  zie ook onze website 't smallert
  voor meer informatie en openingstijden.
 • Recreatiepark Smallert
  klik hier op om de foto tevergroten Recreatiepark 't Smallert, gelegen in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle op de Veluwe omringd door groen en water. Het attractiepark heeft veel doe- en speelmogelijkheden. In de kanovijver kunnen de kinderen in een indianenkano varen en een pontje of loopbrug brengt ze naar de andere kant van de vijver. De kinderen kunnen naar hartelust van de speel- en klimtoestellen gebruik maken inclusief trampolines.
  Speelpark
  klik hier op om de foto tevergroten De kinderen kunnen naar hartelust van de speel- en klimtoestellen gebruik maken inclusief trampolines. De glijbanen met als hoogtepunt de waterglijbaan nodigt iedereen uit om van deze attracties gebruik te maken. Een scooterbaan waarbij de kinderen zelf kunnen rijden en sturen is een onderdeel van de vele speelmogelijkheden.

  www.emst.info        Op deze pagina bent U de e bezoeker.      www.emst.info


  Vorige    Webrelais & IPIO are products by www.dWrd.nl dutch Web research & design. written by Peter de Weerd 2003,2013 mail : info@dwrd.nl