Welkom


Welkom op de website van Speeltuin Emst. We presenteren hier onze speeltuin en daarbij alle aktiviteiten die we als speeltuin vereniging organiseren.
Onze speeltuin ligt middenin Emst tussen de huizen,
hierdoor is deze niet direct vanaf de weg zichtbaar.
De speeltuin is afsluitbaar door een toegangshek. Hiermee is hij niet continu open. Kijk voor de openingstijden in het aktiviteiten overzicht.
In de winterperiode is de speeltuin gesloten, maar hiervoor in de plaats organiseren we wel allerlei aktiviteiten, zoals disco's / knutselmiddagen / thema aktiviteiten.

- - - LET OP - - -
Corona mededeling:
In navolging van alle adviezen en de maatregelingen die afgekondigd zijn door de overheid en RIVM rondom het Corona-virus, hebben we moeten besluiten alle aktiviteiten tot en met 6 april niet door te laten gaan.
Dit betekend dat alle overige knutselmiddagen niet door zullen gaan. De paas aktiviteiten zoals paaseieren zoeken en palmpaasstok versieren gaan ook niet door. Vanaf wanneer de speeltuin weer open mag, weten we nog niet, daarover hebben we nog geen datum gekregen.
Mocht blijken dat er ontwikkelingen komen in de situatie, zodat de speeltuin weer open kan, zullen we dat direkt kenbaar maken.
Tot die tijd, houdt rekening met elkaar en let op je medemens.